FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

måndag 31 maj 2010

Med tusen järn i elden...

...och en shake i handen, startar jag min sjunde vecka på min väg mot målet. En händelserik vecka, så dagarna kommer att flyga förbi. Nu vet jag också att de första tre dagarna är hemska, men jag har siktet inställt på torsdagens ketosrus!

Ny vecka, nya möjligheter!

3 kommentarer:

  1. Skönt att du kommer ha fullt upp de här tre dagarna, det gör resan mot ketosen så mycket lättare! Du fixar det, midsommar närmar sig och vi ska fira med en god drink i handen och en snygg midsommarklänning.

    Jag har sett en som jag vill ha. Och det kliar i fingrarna att göra som tidigare, ta ut segern i förskott och skicka efter den. Fast jag tror inte ens modellen kommer passa mig, det är nog mest min innerliga önskan att jag skulle klä i en sån klänning http://www.halens.se/Product/050976?wt.mc_id=success_slide1_klanning_3_050976_v20 *drömmer*

    SvaraRadera
  2. Visst är dessa dagar nästan oöverstigliga, men med rätt målbild försvinner de snabbt och ketosen kommer. Det är ändå bara dagar som går oavsett vad man äter!

    Jag körde påsar redan igår på hemväg från Paris så jag är inne på dag två. Jag mår inte bra idag och är rejält irriterad. Nu skulle jag behöva köra ren kur ett tag för detta är jobbigt att hoppa i och ur ketos. Nu gäller det att se vad man kan åstadkomma och inte vad man måste avstå.
    Men vi gör det tillsammans en dag i taget. Och som du skriver att det är redan den sjunde veckan - vilka klarar det?
    På fredag har jag vägdag och då ska jag ha gått ner i vikt igen trots helgens utsvävningar har jag bestämt. Mot en smalare midsommar! /A

    SvaraRadera
  3. Sunkiss: GUD, vilken söt och härlig sommarklänning!! Förstår verkligen att du suktar efter den! Tänk vilken härlig känsla att sätta på dig den på midsommaraftons förmiddag med en matchande krans med björklöv och prästkragar plus ett glas kallt rosévin till det! Succé! :)
    Åh, nu blev jag extra motiverad att köra järnet till midsommar. Jag har grejat 2 av 3 utmaningar, bara en liten grej kommande helg, sedan blir det ren kur i tre veckor. Härligt att vi är en så bra bit på väg redan.

    A: Välkommen tillbaka! Hoppas att ni hade det underbart! Och vad fantastiskt imponerad jag blir av att du gick tillbaka till ren kur redan igår. Otroligt bra jobbat! Förstår att fredagsvägningen gav en enorm motivationskick. De första dagarna är bara en transportsträcka mot bättre tider. Snart mår du bra igen och då är du ytterligare ett steg mot en alldeles fantastisk midommar. Tillsammans klarar vi det här!

    SvaraRadera