FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 18 maj 2010

Matplan

Idag är det min sista dag på Ren Kur. I helgen är jag nämligen bjuden till ett stort födelsedagsfirande på ett spa, vilket innebär att det kommer att bjudas på lunch, sjurättersmiddag(!) samt frukost dagen därpå. När jag kommer hem ska jag dock återgå till Ren Kur .

För att förbereda kroppen inför helgens kulinariska upplevelse blir det därför en kort upptrappning från och med imorgon. Min vana trogen måste jag ha en strategi och här är den:

Onsdag: 3 Cambridgemåltider, 100 gram färska räkor
Torsdag: 3 Cambridgemåltider, kräftstjärtar + gurka och tomat
Fredag: 3 Cambridgemåltider, Chicky Bits (McDonalds-middag i bilen)
Lördag: Proteinrik frukost sedan äta det som bjuds (med måtta)
Söndag: Proteinrik frukost, 2 Cambridgemåltider
Måndag: Ren Kur

Jag tror att jag har fått till ett bra upplägg. Tillåtande (så att jag inte drabbas av dåligt samvete och hamnar i tröstätandefällan), men samtidigt relativt sunt och hälsosamt.

2 kommentarer:

  1. Skickar en kort hälsning från Grekland, och önskar en alldeles härlig spahelg! Njut av det du får äta utan dåligt samvete, efter helgen kommer jag också kämpa mig tillbaka till ren kur! Så du kommer inte vara ensam :-)

    SvaraRadera
  2. Åh vad gulligt av dig att kika in här under semstern! Tusen tack för ditt stöd, jag ska verkligen NJUTA, precis som du säger. Yes, nästa vecka startar vi på nytt mot vårt nya smalare liv.
    Hoppas att ni har det alldeles underbart där nere! Här hemma faller det lite regn idag (skönt att höra, va?) ;)
    Hörs om några dagar!

    SvaraRadera