FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 24 maj 2011

VÄGNING (efter 6 veckor)

Förra veckan blev det ingen vägning. Dels var jag fortfarande sjuk, dels hade jag ätit en massa kolhydrater som garanterat hade fått siffrorna att skjuta i höjden, vilket inte direkt är det ultimata sättet att behålla motivationen.

Den här veckan var jag beredd på +/-0, eller att kanske till och med bli uppknuffad över 80-strecket igen (hemska tanke!). Men nej, istället ville min kropp tydligen ge mig lite peppning som plåster på såren efter min sjukvecka: ett minus på nästan två kilo. YES!

Start: 12 april 2011
Vikt: 89,5 kg
BMI: 28,9
Midjemått: 98 cm

Vägning 24 maj (efter 6 veckor med Slanka)
Vikt: 78,1 kg (-11,4 kg)
BMI: 25,2 (-3,7)
Midjemått: 89 cm (-9 cm)

4 kommentarer:

 1. Hej M!
  Stort grattis! Det måste kännas fantastiskt.
  Snart är du i mål.
  Kram A

  SvaraRadera
 2. Hej A!
  Tack gulliga du! Men än så länge vågar jag inte ta ut segern i förskott, även om det förstås känns riktigt bra för tillfället.
  Hur är det med dig? Har du blivit av med förkylningen eller blev den lika långlivad som min? Hoppas att allt har gått bra med jobbsökandet och att du hittar tillbaka till ditt grymma flyt du hade!
  Ha en fin kväll!
  Kram!

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag är inne på min 5e vecka med långa promenader ca 7 km per dag 5-6 dagar per vecka. Denna vecka har jag ökat farten rejält men visst känns det att man har en 6-åring på ryggen haha. Nu är detta en bra vana för mig och jag börjar få ett sug efter promenaderna. Har det svårt med maten och tröstäter en hel del... Men jag tror att jag är mogen att börja med en ny god vana snart och arbeta in en efter en. Hoppas flytet kommer snart med Slanka eller vad jag väljer för metod. Kram A

  SvaraRadera
 4. Haha, men med det tempot och med den disciplinen kommer den där 6-åringen försvinna av sig själv, låter det som!
  Förstår dock att det är jobbigt att inte få någon rätsida på matrutinerna. Men jag tycker som sagt att du tar allting i rätt ordning, dvs den mentala och harmoniska delen före en viktminskning. Tajmningen är allt, och att gå ner i vikt samtidigt som en massa andra pusselbitar i livet inte ligger rätt - ja, då är det nästan dömt att misslyckas.
  Det ska bli roligt att höra vilken väg du väljer att gå, bortsett från 7-kilometersslingan! :)
  Ha en underbar helg om vi inte hörs innan dess!
  Kram M

  SvaraRadera