FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 25 maj 2010

Dag 2, sjätte veckan

Jag prickar nu av ännu en dag på min resa mot drömvikten. En dag kantad av hungerkänslor och humörsvängningar, men det har inte varit helt outhärdligt. Möjligen är min mage och min sambo av en annan åsikt dock.

Imorgon ska jag svänga förbi min konsulent för påfyllning av mitt påslager. Det blir nog motvilligt ett kliv upp på vågen, men det kan vara lärorikt att se hur vikten påverkas av att äta en helg. Spännande, men nervöst!

4 kommentarer:

 1. Stort tack för kommentaren på min blogg, roligt att hitta hit! Så fantastiskt bra du gör det!

  SvaraRadera
 2. Bra M, på´t igen. Jag vet vad du genomgår. Man trodde inte att man hade såna hungerkänslor, dåligt humör etc. Men du är snart inne i det igen. Det blir ju bara lättare och lättare för varje timme. Du har ju bestämt dig - och är inte långt från mål. Detta blir en fantastisk sommar!/A

  SvaraRadera
 3. Oh, vad roligt att jag hittat din blogg, ytterligare en inspirationskälla :)
  Mycket bra jobbat och grattis till ditt fantasktiska resultat./A

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att ni hittade hit och tusen tack för era peppande ord. Det värmer!

  A: Ja, visst är det tungt att börja om, men nu vet vi att det går över efter ett tag. Hur har det känts för dig? Visst är det i helgen du åker på weekend? Jag tycker att du ska passa på att köpa något riktigt snyggt i någon av de finare butikerna och använda i sommar. För visst har du rätt: den här sommaren blir fantastisk!

  SvaraRadera