FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

måndag 26 april 2010

Morgonpromenad

Det var med lätta steg som jag tog en power walk nu på morgonen. Den gamla vanliga slingan som brukar kännas lagom lång, kändes idag rätt fjuttig.

Solskenet, den varma luften och de grusfria gatorna gjorde ju sitt till. Plus det faktum att jag har klarat den första veckan. Jag powerwalkade in den andra, helt enkelt!

Och en sak till:
Det var årets första morgonpromenad i t-shirt! Hur härligt är inte det?

3 kommentarer:

  1. Tänk att man känner sig lättare efter bara en vecka, hur ska det då bli efter 4 genomförda veckor? Jag kan inte bärga mig...

    Gick också en promenad på 1,5 h imorse och konstaterade att det gick finfint. Känner mig hyfsat "normal" ej så svag längre. Hoppas detta håller i sig. Motivationen är hög just nu men jag vet att det kan svänga snabbt, men jag hoppas det dröjer.

    Jag tror verkligen att jag ska fixa detta nu. En gång för alla. Vet inte hur mycket tid och energi jag spenderat på bantning och att må dåligt av att inte se ut och känna mig som jag skulle vilja. Den energin skulle kunna komma till användning på annat sätt.

    Något som verkligen gör mig glad är att det finns fler som kör CB just nu och att vi kan stötta varandra.

    Soliga hälsningar/A

    SvaraRadera
  2. Härligt jobbat!! Visst är det skönt när man får komma ut och starta dagen så. Nu blir jag inspirerad att göra samma :-) Att man dessutom kan promenera i t-shirt gör ju att sommaren känns närmare och man blir lite mer fokuserad...sen är det ju en underbar känsla bara i sig.

    SvaraRadera
  3. Ja, hur ska det kännas om fyra veckor? Häftig tanke. Dessutom bränner man ju extra mycket om man går mycket, och i det här vädret vill man ju göra det hela tiden. Det är skönt att rensa hjärnan lite också, lättare att tänka positiva tankar när man rör på sig än när man sitter i soffan, visst? Så dra på dig en snygg t-shirt och ut och bränn lite extra du också, Sunkiss! :)

    Håller med om att yrseln försvinner lite dag för dag. Kanske att man vågar sig på att jogga så småningom?

    Härligt att ni är motiverade till max! Vad inspirerande det är att vi är fler som kämpar, som du skev, A.

    SvaraRadera