FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 27 april 2010

Min nya PT


Det är inte nådigt vilken träningsvärk den här mannen har åsamkat. Jag som bara var lite nyfiken på hur träningen var upplagd (och kanske för att jag har någon sorts hemlig crush på denne italienare), kunde inte låta bli att ryckas med av hans pep talk och kraftfulla styrke- och konditionsövningar.

En kvart om dagen är du min, Paolo!

4 kommentarer:

  1. Suveränt! Precis vad man behöver, lite varje dag.
    Du har verkligen lagt in alla växlar som går för att maximera viktnedgång och välmående!

    Jag tycker däremot det är segt nu. Vill ställa mig på vågen, men det ska jag ju inte, 3 dagar kvar till vägning! Känns inte som det händer något (men det är klart det gör. Det är tungt när jag tänker på hur många veckor jag måste hålla på. Vilken tur att jag kan skriva av mig här för jag kan inte med att fuska - då skulle jag ju vara tvungen att berätta det för er andra.
    Så jag tänker på vad jag kan uppnå - inte vad jag måste avstå.

    En liten tur till klädbutiken kanske skulle vara uppmuntrande för att se vilka snygga vårkläder jag kan köpa om ett tag... Det kan vara väldigt motiverande.
    Gör dig en bra dag!/A

    SvaraRadera
  2. Bra tänkt! Och visst är det skönt att skriva av sig!

    Jag är hyfsat stillasittande större delen av dagen, så jag gör vad jag kan för att röra på mig så mycket som möjligt.

    Vad spännande med vägningen! Tycker också att det kan vara lite segt emellanåt, men det är skönt att ha små korta delmål att jobba mot. Bra idé att födriva lite tid i klädaffärer, för åh vad mycket snyggt det finns just nu. Tänk att kunna gå in och köpa sig en härlig midsommarklänning om några veckor - i en drömstorlek!

    Gör dig en bra dag du också!

    SvaraRadera
  3. Åhh en ny midsommarklänning drömmer jag också om, eller rättare sagt EN midsommarklänning. För de senaste åren har jag inte tyckt jag platsat i en, men i år SKA jag fira i klänning! :-) Som du så bra säger "Anonym" så ska vi tänka på vad vi kan uppnå, inte vad vi måste avstå".

    Och nu har du inspirerat mig igen, 15 min ska ju till och med jag hinna med trots småbarnen, tack!

    SvaraRadera
  4. ÅH, vilket underbart mål! Klart att du ska ha en superfin och somrig klänning på midsommarafton i år! Och 15 minuter om dagen kan nog få oss att komma i våra klänningar fortare än vi anar! :)

    SvaraRadera