FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

onsdag 16 juni 2010

Positiv stress

Det har varit en intensiv start på den här nionde veckan av Cambridgekuren, vilket har gjort att transportsträckan till ketosen kändes ovanligt kort den här gången. Även om stresshormonerna röjer runt i kroppen känner jag mig upprymd, glad och exceptionellt driftig just nu. Viktminskningen sköter sig själv på ren kur, medan jag lägger energi på andra projekt runt omkring.

Jag läste någonstans att positiv stress är den minst skadliga, och att stressen som uppkommer av exempelvis understimulans, tristess och sjukdom är direkt farlig för kroppen. Därför njuter jag av att jag har mycket att göra för tillfället och riktar ett tack till ketonerna som bidrar till den extra energin.

I mitt fullspäckade schema ska jag idag klämma in ett besök hos min konsulent och ställa mig på vågen efter två veckors uppehåll.

Förhoppningsvis är det positivt, det också!

3 kommentarer:

 1. Dina ord är som ljuv musik i mina öron. Eller som en vacker tavla för mina ögon snarare..
  Skall bli spännande att se dina framsteg på vågen också - de inre framstegen är häpnadsväckande och alldeles.. fantastiska! HEJJA DIG!!!

  SvaraRadera
 2. Hej.

  Är så skönt när man inte behöver bekymmra sig om viktnegången. har märkt att det går som bäst när man har massor att göra. Då har man inte riktigt tid att tänka på alla godsaker & frästelser.

  Håller tummarna för dig!
  Mvh Hanna

  SvaraRadera
 3. Jag instämmer, just nu är det skönt att veta att vikten går neråt på egen hand utan att man måste hålla på och räkna och tänka på det man stoppar i munnen. Perfekt när man har mycket att göra :-) Ska bli spännande att höra om nya vikten, jag är alldeles övertygad om att den pekar neråt den här veckan. Kram

  SvaraRadera