FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

måndag 14 juni 2010

Hälsoinspiration i brevlådan

Efter en lite småstressig dag - tillika den andra dagen på Ren Kur - var det en trött cambridgare som stegade in genom dörren nyss. Därför var det extra härligt att ett sprillans nytt nummer av ToppHälsa låg och väntade i brevlådan när jag kom hem.

En kopp kaffe och en stunds hälsoinspiration står på schemat!

5 kommentarer:

  1. Lovely!! Bästa mottagandet man kan tänka sig :) Själv får jag vänta till den 17:e och köpa i butik, prenumerationen är inte aktiv än. Så gissa vad jag gör på torsdag ;) Tills dess får hålla till godo med en stor hög stryktvätt och boken som jag fick idag (plus alla andra böcker som ligger i min läshög). Hoppas du fick en mysig inspirationsstund!

    SvaraRadera
  2. Ja, jag ska undvika att förta spänningen genom att recensera den! :) Men inspirerad blir man verkligen!

    Vad duktig du är som håller igång! Är nyfiken på vad du tycker om boken också, blogga gärna om de nya insikterna! :)

    SvaraRadera
  3. Recensera på bara! :) Jag kommer kasta mig över den i vilket fall. Får se vad boken har att bjuda på, ett snabbt öga säger att det är mycket man redan vet...men förhoppningsvis ger den lite nya insikter som jag kan dela med mig av.

    SvaraRadera
  4. Man kunde nästan tro av min kommentar att jag är för snål för att köpa den och ville ha ett utförligt referat från dig. ;) Men jag ska absolut köpa den också!

    Jag lusläste tidningen och den innehåller massor av grill- och picknicktips som jag snabbt bläddrade förbi, haha. Sedan är det tips på hur man håller sig i trim under semestern, hur man tappar 1kg/v och vilka antioxidantkällor som är de bästa bl a. Mycket läsvärt!

    På tal om att tappa kilon inför sommaren ler jag lite åt alla löpsedlar som handlar om att tappa x antal kilo till Midsommar, semestern osv!. Så skönt att vi är inne i det redan! :)

    SvaraRadera
  5. haha, nej så tänkte verkligen inte jag :) det är ju bra att höra från någon som läst boken om det är något matnyttigt att ha.
    Jag har också dragit på munnen åtskilliga gånger åt alla gå-ner-i-vikt artiklar. Och vilket annat år som helst hade jag genast köpt tidningen, men nu känner jag bara en lättnad att vi redan tagit tag i det, jag känner mig mycket nöjd över det. :-)

    SvaraRadera