FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

söndag 13 juni 2010

Full fart framåt...

... håll tätt bakåt! (Rätt passande så här i VM-tider, eller vad säger ni?)

Hejarramsan ovan är iallafall min strategi framöver. Nu har jag kämpat mig tillbaka till ketosruset alldeles för många måndagar i sträck, så den här gången ska jag stanna i det tillståndet. Alltså: Ren Kur fram till midsommarafton.

6 kommentarer:

 1. Jag är med dig hela vägen till midsommar, full fart framåt! :)

  SvaraRadera
 2. Bravo , känn känslan av midsommar redan nu och hur smalare du kommer att vara.
  Vi kämpar på!/A

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra! Jag kan knappt tro att det är sant att midsommar snart är här och tänk vad vi har lyckats åstadkomma tillsammans!

  Hur känns det inför semestern, A?

  SvaraRadera
 4. Imorgon bär det av till varmare breddgrader. Det ska bli härligt. Jag har kört lite varannan dag nu. Har mått dåligt och upptäckte att jag behöver äta lite varannan dag så det har jag gjort. Men bara protein iform av kycklingkött eller nötkött och ost. Vågen har tyvärr stått stilla men jag har inte mäktat med att ha yrsel, känna mig irriterad och som om jag har ett filter framför ögonen. I jämförelse till mitt tidigare liv är det fantastiskt, i jämförelse med ren kur är det väl sådär. Nu ska jag på semester och kommer att köra en kombinationsvariant. Jag längtar efter mat måste jag medge. Jag ska behålla en viss kontroll för att känna mig nöjd. Vikten rår jag inte mycket på, men mitt intag kan jag kontrollera. Jag hoppas att 3,5 månad på lchf och 2 månader på CK ska lärt mig något om kontroll.

  Därför har jag idag införskattat en ny bikini, några toppar etc. Visst kan jag konstatera att jag är smalare, men jag är verkligen inte nöjd ännu. Känner mig lite lugnare till sinnes än jag brukar göra i provrummet.

  Jag är nyfiken på hur det går för dig och om du kommer att väga dig under veckan jag är borta. Nåväl, jag får uppdatera mig när jag kommer hem. Ha det gott!/A

  SvaraRadera
 5. Jag önskar dig en helt fantastisk semester i din nästan 20 kilo lättare kropp. Njut av ditt nya jag, om några dagar är du dessutom brun, fräsch och laddad med ny energi.

  Ibland säger ju faktiskt kroppen ifrån och jag tycker att du löste de senaste dagarnas kroppsprotester galant. Istället för att pina dig igenom illamåendet och riskera att bägaren rinner över till slut och skåpen länsas på socker och kolhydrater, så gjorde du medvetna, balanserade val. Jag VET att du kommer att göra det även under din semester, och skulle kroppen vilja ha en glass så är du numera en tjej som heter Kontroll i mellannamn. Jag är inte ett dugg orolig för dig, utan hoppas att du njuter och har en skön vecka med dina barn - målvikten kommer du att nå snart ändå.

  Jag blev så glad över det du berättade om Shape-passet och det är defintivt en liknande känsla du kommer att ha på stranden imorgon. Härligt, va?!

  Vi hörs om en vecka! Njut lite sol åt mig också. (och ta för allt i världen solen med dig hem till midsommar)

  SvaraRadera
 6. Tusen tack! Och sol och värme tar jag med hem till dig!/A

  SvaraRadera