FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 17 augusti 2010

Tack för allt stöd!

Och så vill jag naturligtvis rikta ett innerligt tack för ert fina stöd under mitt senaste inlägg. Ni är helt fantastiska allihopa och jag blev verkligen rörd över att ni tror på mig trots mina tveksamma försök att komma igång igen. Tusen tack, det värmer verkligen!

Det ska bli spännande att möta hösten med er och återigen följa varandras framsteg. En favorit i repris, så att säga!

Och A, självklart ska vi följas åt! Oroa dig inte för antalet pluskilon, det hör sommaren till (har jag märkt). Det låter som att du har haft en otroligt mysig sommar.

2 kommentarer:

 1. Hej igen! Jag blir så glad att du är åter och med kloka insikter. Häftigt att inse att sommaren faktiskt fungerat bättre än förra året. Vi ger inte upp! Man kan ju också se det som en långsam träning - ett steg fram och ett myrsteg tillbaka - för att vi ska repetera och kunna äta normalt för alltid?
  Jag har kört igång kuren igen och är nu inne på min 10:e dag. Dock har jag ätit kycklingspett och ost till middag idag eftersom jag började känna mig svag. Det har jag sett ett mönster i tidigare och då måste jag få riktig mat. Men vi kämpar på! Kram/A

  SvaraRadera
 2. Hej A!
  Till att börja med måste jag säga att jag är vansinnigt imponerad över att du har kört kuren så här länge nu. Så himla duktig är du! Hoppas att det känns lite bättre idag, ost och kyckling lät som bra val att göra. Starkt av dig!
  Jag tror precis som du att sommaren var en prövning av alla nya insikter, och även om man kanske inte gjorde allt rätt blev den ännu en erfarenhet som vi plockar med oss in i framtiden. Vi SKA ju nå vår målvikt och då behöver man ta sig över hindrena på vägen.
  Jag är också glad att jag är tillbaka nu. Nu kör vi!
  Kram!

  SvaraRadera