FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

söndag 29 augusti 2010

Nystartshelg!

Sommarens sista helg är till ända och jag börjar mer och mer se hur en formidabel höst tar sin början. September bjuder bland annat på ett storslaget bröllop och i oktober är det dags för en resa till solen. Och lagom till alla trevligheter har jag fått energin tillbaka. Jag tycker inte längre att det känns tungt, utan är ivrig att få infria mina drömmar. Och det jag drömmer om lite mer än någonting annat är att nå min målvikt - vilket jag kommer att göra hösten 2010.

En stor anledning till att motivationen har gjort comeback är att jag har landat efter sommarens vemodiga grubbel. Jag har bestämt mig för en ny strategi, det vill säga GI-mat och en massa motion.

Helgen avslutades med ett långt och uttömmande spinningpass. Jag känner mig stark, frisk och energisk - och så vill jag att hösten ska fortskrida.

Nystart
var ordet!

3 kommentarer:

 1. HURRA för dig!!!! Så underbart att läsa; du ROCKAR!!!

  SvaraRadera
 2. Yes, vad glad jag blir att höra att du har kommit ur din svacka och är på banan igen - det måste kännas urskönt. Jag förutsätter att den känslan infinner sig hos mig också snarast! Den här hösten ska jag också nå min målvikt!/A

  SvaraRadera
 3. Tack snälla Saring!! Haha, vi rockar ju båda två!

  A: Ja, det är verkligen skönt! Och på tiden. Hoppas att du får känna likadant idag, för det ska bli spännande att följa LCHF-racet. Och du, SJÄLVKLART ska vi nå målvikten. Det är dags för det nu!

  SvaraRadera