FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

onsdag 4 augusti 2010

Min morot

Idag vaknar jag till den tredje dagen på ren kur efter semestern och kan konstatera att jag har kommit längre än vad jag gjorde förra veckan. Ett litet steg för mänskligheten, men ett stort steg för mig. Typ. Även tankemässigt är det stor skillnad. Kanske behövde jag bara kliva in i vardagen för att jag skulle känna mig redo att övergå till sunda vanor igen? Det är svårt att gå ner i vikt utan tydliga ramar och fungerande rutiner, så på ett sätt njuter jag av att hösten närmar sig med stormsteg.

Apropå hösten är det precis den jag väljer att ha som morot. Dels är jag bjuden på bröllop, dels väntar en efterlängtad solsemester. Mitt mål är att vara i mitt livs form då, och redan nu har jag kommit en bra bit på väg. Med midsommarmålet i färskt minne tror jag på mina möjligheter att lyckas!

3 kommentarer:

 1. Härligt läsning! Jag tror också att det blir lättare nu är vardagen infinner sig, lättare att planera och ha rutiner. På semestern ska man vara tillgängligt för alla möjliga spontana aktiviteter, och det kan stjälpa vem som helst. Jag är övertygad om att du kommer klara det galant, speciellt med två sådana bra och konkreta mål. Och en solsemester dessutom :-) Nu kör vi på och fokuserar framåt!

  SvaraRadera
 2. Hej.
  Känns som att det går i rätt riktning med vissa avhopp men försöker vara tillbaka så fort man bara kan. :)

  Du är verkligen super bra mål.. Har märkt att det är lättare att hålla sig & arbeta frammåt med mål i bakhuvudet. Förut behövde man inte mer än viljan att gå ner, men nu när man börjat kunna ha kläder från förr & mindre storlekar blir man fort ofokuserad.

  Vi vet alla att du klarar att komma i bästa form. Är det någon som klarar de så är det du!

  Kramar Hanna

  SvaraRadera
 3. Tack goa ni! Vi kommer att nå våra drömmars mål så småningom, och under tiden är jag så himla glad att vi kan stötta varandra. Bloggen är dessutom ett oumbärligt hjälpmedel för mig för att kunna kämpa vidare.

  Vi kör på!

  Kramar!

  SvaraRadera