FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 24 augusti 2010

Sjukling

Precis när jag började få upp ångan igen, så blev jag sjuk. Feber, halsont och allmänt bläää. Men när jag väl är på benen igen kommer jag att vara laddad för en period av oavbruten viktminskning. Det här är ju bara ännu ett litet hinder att ta sig över.

I'll be back!

3 kommentarer:

  1. Typiskt! Allt känns ju så mycket motigare när man inte är helt kry, vila och ladda batterierna! Och det är faktiskt helt ok att lägga allt annat åt sidan och bara kurera sig :-)
    Här är också förkylt med halsont, märks direkt att barnen börjat på förskolan...hela familjen snorar. Krya på dig! Kram

    SvaraRadera
  2. Ja, vägen mot framgång kantas av oförutsedda händelser. Och det är bara att inse att så är livet och hitta en gyllene medelväg som passar när det inträffar. Krya på dig och med din vilja och beteendeförändring är jag övertygad om att du kommer att snart når ditt mål!

    Jag har också fallit utanför ramarna men jobbar på att ta mig fram. Den 1 oktober ska jag på en kort tjejresa och då vill jag ha gått ner en rejäl mängd kg. Så pass att jag redan införskaffat ett par svindyra GANT-jeans (Tant?) i stl 30/34. Det känns som om det krävs 7-10 kg för att jag ska kunna stänga dem... Så nu finns det ingen återvändo. Ett tydligt mål är viktigt för att hålla sig på banan./A

    SvaraRadera
  3. Tack, jag hoppas att jag snart ska vara på benen igen!

    A: Åh, ditt inlägg om jeansen piggade upp mig! Ett riktigt bra mål som du definitivt kommer att vara otroligt stolt över att uppnå! GANT gör så snygga kläder, inte alls tant-varning! Du kommer att vara gorgeous på tjejresan!! Jag köpte också ett par 30"-jeans i början av sommaren, så jag hakar nog på ditt mål att komma i dem igen. Roligt att ha något att se fram emot!

    SvaraRadera