FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

fredag 15 april 2011

Första prövningen

Det blev verkligen en härlig dag! Stockholms gator formligen kryllade av vårklädda, leende människor och varenda parkbänk, trappsteg och uteserveringsstol, som solen så snällt sken över, var det någon som satt och njöt på. Även mitt sällskap och jag fann en plats, och med en kaffemugg i handen och solsken i blick var det en av årets hittills härligaste stunder.

Till en början åtminstone.

Sedan började jag uppmärksamma folket runt omkring mig: after work-gäng som skålade med iskall öl, tjejer med rosévinsglas i händerna, servitriser som ropade ut diverse matbeställningar och balanserade runt brickor med frestelser som Toast Skagen och hamburgertallrikar. Då kände jag mig inte speciellt stark.

Men, Katarina-hissens digitala klocka tickade på, och för varje minut som gick kände jag mig mer och mer övertygad om att jag grejar det här. Jag kommer verkligen att göra det! Så med matta men stolta steg tog jag mig sakteliga hemåt och skakade ihop en shake.

Första prövningen är härmed avklarad. Och jag var visst starkare än vad jag trodde!

2 kommentarer:

 1. Jamen det var ju det jag visste! Du har det lilla extra som gör att du klarar det här: en litet steg i taget. Mycket duktigt gjort tycker jag.

  Apropå nya smaker: Jag går också till Anna och har nu testat Jordgubb mkt god, choklad också mkt god och faktiskt både grönsakssoppa och kycklingsoppa som är helt ok. Dvs jag kommer att ta varma sopporna som lunchmål då och då. Ingen bismak och faktiskt lite bitar av grönsaker och kyckling. Jag kryddade på dessa lite och (mina barn provsmakade kycklingsoppan och gillade den verkligen). Jag köpte också den nya shakern och den är suverän.Inga klumpar mer.

  Har intagit en chokladmiddag och familjen mumsar ostbågar men jag är faktiskt NÖJD!
  Vi hörs/A

  SvaraRadera
 2. Tack för de orden! Det börjar bra iallafall, och man blir verkligen stärkt av att stå emot frestelser.

  Och apropå det: superbra jobbat att stå emot ostbågarna igår! Inte lätt att se andra äta gott, och sena kvällar är definitivt värst! Är stolt över dig också! Och att känna sig NÖJD, som du skrev, är ju helt fantastiskt bra. Och nu har det gått mer än en vecka för dig också, väl? Starkt!

  Intressant med alla nyaa smaker. Slanka verkar ha satsat på att det verkligen ska smaka gott. Jag har också märkt att det inte blir några klumpar. Vilken befrielse! Och så blir det dubbel mängd jämfört med Cambridge (även om det är lite jobbigt att få i sig allt ibland). Visst, man kan ju dela upp påsarna, men jag tycker att det är rätt bekvämt att bara äta tre gånger om dagen. Och hungerkänslorna börjar avta nu också.

  Önskar dig en fin helg och en riktigt bra semester! Och inför den kanske det är dags att damma av vårt gamla mantra:

  "Nothing tastes as good as skinny feels"

  SvaraRadera