FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

lördag 14 maj 2011

Cambridge vs Slanka

Jag fick en fråga angående skillnaden mellan Slanka och Cambridge och insåg att jag inte har reflekterat över det särskilt mycket. Same same but different, liksom.

Cambridgekartongerna har varit ett återkommande inslag i köksinteriören genom åren, och förra året gick jag ner knappt 16 kilo på att skaka ihop över hundra(!) kakaoshakes. Ibland festade jag loss på en mintchoklad också, men de övriga smakerna fick snällt stanna kvar hos konsulenten. Jag älskade Cambridge och det kändes som en trygg och säker viktminskningsmetod.

Därför blev jag lite orolig när jag såg att min konsulent hade bytt fabrikat. Slanka? Vilket löjligt namn! Men så åkte jag och provsmakade Slankas chokladmilkshake och blev helt såld! Eftersom smaken är avgörande (även om det fanns fler anledningar till att jag hoppade på tåget) och jag är rätt kräsen, kan jag faktiskt säga att Slanka överträffar Cambridge på alla punkter. God, lättskakad, klumpfri och mättande tack vare att varje portion innehåller mer vätska än vad Cambridge gjorde. Dock har jag inte vågat mig på några av de andra smakarna (än), men jag har bara hört positiva omdömen om dem också.

Så, det återstår bara att se om Slanka Maxi slår Cambridge Ren Kurtotal viktminskning också...

4 kommentarer:

 1. gjorde den det??? Uppnådde samma resultat?

  SvaraRadera
 2. Ngn skillnad, snälla svara .....

  SvaraRadera
 3. Absolut! Jag gick ner 11,4 kg på 6 veckor (lite kombinerad kur på slutet bara), men sedan dess har jag tagit en liten paus. KOmmer dock att köra en period till nu efter helgen, för det är den utan tvekan bästa vlcd-produkten på marknaden just nu. Kör bara!

  /M

  SvaraRadera
 4. Hej! Kul att ha hittat till just din blogg. Jag gick på Slankakruen i tisdags och ska med gå ner 20 kilo! Hur går det för dig? Hur länge har du kört? // Eva

  SvaraRadera