FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

lördag 7 maj 2011

Snabba vändningar

Vad fort det kan vända! Ett långvarigt och oerhört välkommet högtryck har nu vägarna förbi Sverige och sprider glädje och värme till alla helgfirare. I måndags morse hackade jag tänder och förfasades över vinterns tillfälliga återkomst. Nu börjar sommarkänslorna vakna till liv och med det även lusten att ta sommaren med storm i en nyslimmad kropp. Härliga tider!

Det är inte bara vädret som byter skepnad, utan även min sinnesstämning. Efter att ha genomlidit tre ganska sega, otåliga veckor med Slanka har humöret stigit i raketfart och jag studsar leende fram likt en Bumbibjörn.

Och idag ska den här bumbibjörnen njuta av att ha sommaren i sikte!

4 kommentarer:

 1. Du är en sann inspirationskälla och jag förundras över din målmedvetenhet! Du kommer att möta denna sommar med en fantastisk kropp och du är ju snart i mål. Min erfarenhet sedan tidigare omgångar är att man, som du är just nu, efter 3 veckor och inne i den 4e veckan börjar leva och känna som en smal person.

  Jag kommer igen men inte just nu. Men i fredags gjorde jag 10 km i morgonpromenaden inte illa. Så idag blev det vila för knäna. Jag har många luncher och middagar inplanerade som stör, men det är också för att jag letar jobb och det kommer högre på listan just nu. Ha en fortsatt trevlig helg!/A

  SvaraRadera
 2. Hej M, vilken härlig läsning!! Har precis läst igenom dina senaste veckors inlägg, grattis till en super viktnedgång hittills...inte alls långt kvar nu och alldeles i bra tid till sommaren! Det här kommer du ju fixa galant, visst är det en skön känsla att vara en smalare version av sig själv, mer sig själv :) Tänkte själv försöka vara lite mer aktiv nu, görq en sista liten satsning nu för att bli av med de sista kilona till midsommar :) Men det här härliga vädret vill man ju inget hellre än att känna sig smal och sommarfin, och det kommer vi ju göra :) Kram till dig

  SvaraRadera
 3. A:
  Jag är fortfarande så himla tacksam över att du tar dig tid att titta in hos mig och lämnar så snälla ord! Ja, du har nog rätt i att det tar en månad att ställa om sig och börja se hur framtiden kan bli. Än så länge känner jag mig inte helt säker och av erfarenhet vet jag att jag aldrig FÅR göra det heller. Inombords känner jag mig som en smal tjej, men jag måste verkligen ta tag i orsakerna till att jag gång på gång går upp efter en viktminskning. Fortsätter att blogga om det, så jag finns här när du än kan köra igång igen!
  Duktig du är med promenaderna. EN MIL! Fortsätt att rå om dig själv och ge dig tiden att hitta motivation. Vikten är verkligen sekundär här i livet, och jag hoppas att alla andra bitar faller på plats först. Stort LYCKA TILL med jobbletandet! Håller tummarna!

  Kram M

  SvaraRadera
 4. Heeej Sunkiss!
  Jag har tänkt på dig och undrat hur din vår har varit! Tänkte att du kanske hade nått målvikten redan, men ser nu att du har litelite kvar. Fantastiskt bra gjort att du lyckats hålla vikten så länge! Roligt att ha dig "i närheten"! :D
  Yes, jag körde igång igen efter att jag klev ut ur idet efter en lååååång och jobbig vinter. Känns superskönt nu verkligen! Hoppas att du börjar blogga igen, du inspirerade mig så mycket efter förra vårens viktminskning och uppenbarligen har jag en del att lära av dig! :) Den här gången ska jag INTE gå upp igen.

  Vi ses!

  Kram M

  SvaraRadera