FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

tisdag 2 november 2010

Mål och strategi

Den här gången är det inget halvhjärtat försök. Jag ser det här som en fortsättning på vårens resa, och jag har bestämt mig för att lyckas. Att avsluta viktminskningsprojektet jag påbörjade i april.

När jag vägde in mig hos konsulenten visade vågen 91,5 kilo. Den lägsta vikten jag uppnådde i somras var 75,8 kilo. I nuläget ligger jag någonstans däremellan. Ett par kilo över 80-strecket. Jag har vägt mig ett par gånger under hösten, men jag har ingen exakt startvikt för den här veckan.

Men det spelar mindre roll. Mitt mål är att ta mig tillbaka till sommarens lägstavikt för att därefter sakta men säkert ta mig ner till min målvikt. Min strategi är att få bort höstens onödiga extrakilon med hjälp av Cambridge, och sedan anamma det sunda beteende som jag har strävat efter hela tiden.

Idag är det tredje dagen, och jag känner mig redan lite lättare. Negativa tankar göra sig icke besvär. Det finns bara en väg att gå: neråt!

1 kommentar:

  1. Härlig, härlig läsning! Det kommer gå snabbt neråt nu och det är en perfekt kickstart. Jag håller med, nu avslutar vi resan vi påbörjade, för egen del blir det en något långsammare takt, men i mål ska jag. :-)

    SvaraRadera