FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

onsdag 3 november 2010

Dagens låt!

"Jag mår illa", Magnus Uggla

Av någon anledning känner jag mig lite illamående till och från, något jag inte kan minnas att jag gjorde senast (och jag är inte gravid). Hoppas att det går över. Men vill man vara fin får man lida pin, haha!

2 kommentarer:

 1. Hej!
  Tråkigt att du mår illa! Hoppas att du mår lite bättre nu. Jag har mått illa till och från under CK-kuren. Har läst någonstans på CKs hemsida att magen reagerar ibland av koncentratet av vitaminer och mineraler och att det kan avhjälpas med mer vatten...

  Idag är min 3:e dag och den har varit en utmaning. Har varit och köpt en låda CK i stan så nu blir jag tvungen att dricka upp det ha ha.
  God kväll!/A

  SvaraRadera
 2. Gokväll A!
  Åh vad duktig du är som var förbi konsulenten idag! Det ligger många minuskilon i den lådan ju! Vad bra att du kan köra ren kur ändå, trots inplanerade aktiviteter. Hålller tummarna för att du får ett litet ketosrus imorgon. Bra jobbat!

  Låter som en logisk förklaring med vitaminkoncentratet, ska dricka lite mer vatten kommande dagarna.

  Haha, ja ekonomen inom en kanske är lite mer lättflirtad än hälsogurun? Vill inte att de (dyra) kartongerna ska stå och samla damm här hemma, så det var liksom dags att dricka upp påsarna nu. Men självklart gör vi det här för vår egen skull. Visst känns det bra!?

  Sov så gott nu!

  SvaraRadera