FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

lördag 24 juli 2010

Hej bloggen!

Att jag har varit lite fåordig på bloggen är en kraftig underdrift. Främst beror det på ett hektiskt semesterschema med diverse besök och aktiviteter, men till stor del beror nog frånvaron också på förnekelse. Jag har inte varit ett lysande exempel på hälsosamt, balanserat leverne direkt, så visst har det tagit emot att skriva en lägesrapport som inte osar stolthet eller kontroll.

Men nu gör jag det. Korten på bordet. Jag har inte lyckats hålla vikten utan sitter här med två, tre pluskilon som är den logiska konsekvensen av semesterns alla grillkvällar, strandfika, uteluncher, glass och efterrätter(!). Visst svider det lite, även om jag inser att det inte hjälper att gråta över spilld mjölk.

På måndag lugnar det ner sig lite i almanackan och då ska jag se till att återställa de två senaste veckornas viktökning. Då blir det lite mer bloggande också!

Hur går det för er andra?

3 kommentarer:

 1. Hej!
  Va kul att du är tillbaka. :) Är inte lätt att hålla sig under semestern. Men samtidigt så vet du vad som är fel & rätt så vi vet att du fixar att komma tillbaka.:)

  Vi har nog alla saknat dina långa inlägg med kloka ord! :)

  Själv går det bra, har kommit igång på allvar igen & har ett nytt mål inom 3 veckor. Vi får se hur längt man hunnit under dom veckorna men jag har redan tappat 2 kg mot mitt mål. :) Jätte skönt!

  Sitter hundvakt just nu & väntar på att det ska komma nå valpar. Så jag underhåller mig med datorn tills de blir närmare värkarbetet.. Längtar sååå!

  Ha en bra helg!
  Kramar Hanna

  SvaraRadera
 2. Hallå Hanna!
  Vad härligt att läsa att du håller fanan högt och närmar dig ditt delmål! starkt jobbat så här i semestertider! Jag ska försöka att följa ditt strålande exempel här framöver. Skönt att du har plöjt vägen lite. :)

  Och du, vad roligt med valparna. Ska hålla tummarna för att allting går bra. Förstår att det är superspännande just nu!

  Ha en fantastiskt bra helg nu! Och tack för pepp!

  Kram M

  SvaraRadera
 3. Hej M! Välkommen tillbaka! Vi tycks följa åt i flera avseenden :-) har också haft frånvaro från min blogg på grund av alla semesteraktiviteter, men också att matlivet under semestern inte följt planen. Det har grillats, druckit vin, efterrätter, glass på stranden, fika på havet...ja allt sådant som vanligtvis brukar höra min semester till. Vågen visar nog 2-3 kilo plus istället för neråt, och det är ju aldrig roligt :-( Jag kommer få revidera målen igen.

  Och även med 2-3 pluskilon är nu närmare din målvikt än utgångsläge, bara ett liiitet avsteg som du kommer ta igen här när livet återgår till det normala. Det vet jag att du kommer fixa! Ha en mysig söndag.
  Stor kram

  SvaraRadera