FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

onsdag 30 mars 2011

Foppa och jag

Dags att krypa till korset... Vårsolen gassar och årsdagen för när min viktminskningsresa startade är i antågande. Stressande, skrämmande och framförallt sorgligt.

Jag kan inte låta bli att identifiera mig med Peter Forsberg. Sådan innerlig och uppriktig vilja att lyckas, men ändå vill det sig inte riktigt.

Vis av tidigare misslyckanden låter jag bli att basunera ut att jag gör en storstilad comeback. I stället nöjer jag mig med att försiktigt erkänna att jag har inlett en ny Cambridge-period. Jag sänker härmed mina krav på mig själv och hoppas att jag blir stärkt av att jag ger mig själv ännu en chans.

Jag har ingen skadad fot, däremot en akilleshäl som stavas självförakt efter en höst/vinter fylld av tröstätande och många uteblivna träningspass.

Men viljan finns - och den har dammats av lagom till vårsäsongen!

3 kommentarer:

 1. Hej M :) Fick en impuls och kikade in, har själv varit frånvarande från min egen blogg, har bara helt enkelt haft för mycket annat som tagit fokus. Visst är det härligt med våren i antågande och vad passar inte bättre än att ta tag i detta nu igen, är ju en perfekt tid att påbörja ett sånt projekt :) mycket roligare än på mörka vintern. Och snart kan du njuta av allt i en liten lättare version av dig själv! Det kommer gå utmärkt bra, och nu är du rustades ännu mer erfarenhet och motivation. Kram

  SvaraRadera
 2. Hej M!
  Vad kul att du är på G igen!. Allt det du tidigare gjort är olika resultat, inte misslyckanden. Vissa mål tar bara lite längre tid att nå fram till.
  Visst är det lättare att sätta i gång när vårsolen tittar fram och snön smält bort. Så känner jag också. Vi kan ta varann i hand, min resa ser ut som din med viktuppgång och självanklagelse.
  Glöm ej, man har aldrig misslyckats förrän man gett upp, och det tror jag inte att du har?
  Ska vi göra våra framgångar från förra våren till en lyckad repris? Här har du har mig, jag kör igång nu och ser fram emot känslan att bli smal tillsammans med dig! Kram från A.

  SvaraRadera
 3. Hej tjejer!
  Åh vad glad jag är att ni finns kvar! Jag återkommer i eftermiddag om en liten plan och en nystart(fortsättning!) på viktminskningsresan.

  Hörs senare!

  Kram M

  SvaraRadera