FRÅN ÖVERVIKT TILL DRÖMVIKT
MED CAMBRIDGEKUREN
:

fredag 10 december 2010

Önskelista till Tomten


1. Motivation.
2. Rutiner.
3. Och lite sunt förnuft.

Ena stunden är jag all set, för att i nästa tappa allt... Kära Tomten, jag har varit snäll i år!

Kanske ska börja att vara lite snäll mot mig själv också och uppfylla den där drömmen nu.

4 kommentarer:

  1. "Kära tomten! Ifjol önskade jag mig en fet plånbok och en smal kropp, men någon stans tycks det ha blivit tvärtom..."

    SvaraRadera
  2. Hej M!! Jag håller tummarna att tomten kom med den önskade klappen ;-) Om inte annat får du ge den till dig själv. Hoppas du har en bra julhelgen, brukar ju innebära den största utmaningen för året. Jag har klarat julafton hyfsat utan att frossa loss i julgodiset, en fantastisk insats för att vara mig ;-) Imorrn blir det reashopping, det brukar vara bra sätt att bli motiverad att göra nåt åt situationen, ska bli spännande att se om man lyckas passa in sig i någon nyårsklänning där man åtminstone kan förnimma den känslan vi pratade om tidigare. God Jul & Gott Nytt År, och med blicken mot målet! Kram

    SvaraRadera
  3. Hej M. Var längesen nu. Har inte bloggat nu på ett bra tag. Känner mig lite ur balans & omotiverad. Men nu med det nya året har jag hittat den nya motovationen & ska använda denna som ett hot. Kanske funkar den här gången. Har kvar några kartonger CK så jag ska köra de nu tills dom är slut sen blir det viktväktarna.

    Hoppas du fick det du ville i julklapp. Nu i juletider har man inte hunnit med nästan ngt. Men nu börjar lugnare tider & mer tid för en själv.

    Tycker att du har varit jätte duktig, det är inte lätt när man börjar tappa motivation & det är du nog inte ensam om.. Vi är flera som följer i samma spår.

    Nu ska vi rycka upp oss & ta nya tag. Jag hoppas att det går bra med GI metoden & att det fungerar.

    Ha det bra
    Kramar Hanna

    SvaraRadera
  4. Hej M!
    Vill bara tala om att jag kört igång denna veckan på ren kur (Hm har gått upp en del) och vill gärna höra hur det går för dig.
    Du med kloka rutiner och en vilja av stål.
    Hoppas att du snart återkommer även om du nått din målvikt.
    Kram/A

    SvaraRadera